Ormazabal CGMCOSMOS-systeem

Voorop blijven lopen in de technologie is een vereiste voor ons bedrijf, voor onze klanten, maar het is ook de filosofie van Sadinter dat we ons uiterste best doen om de nieuwste innovaties te vinden en de beste oplossingen te bieden.

Een aspect van innovatie voor ons bedrijf is de keuze van innovatieve partners.

Een partner made in Spain.

Als we "Spanje" zeggen, denk je misschien aan het strand, de hitte, paella, tapas...

We denken aan Ormazabal!

Ormazabal is:

- Al meer dan 50 jaar de benchmark voor veilige, efficiënte en intelligente elektrische transmissie en distributie.

- Een sterke aanwezigheid in meer dan 100 landen over de hele wereld en industriële installaties op 5 continenten.

- Een efficiënte, hechte en responsieve organisatie gericht op internationale bedrijfsontwikkeling.

Waarom hebben we gekozen voor Ormazabal?

Dit bedrijf groeit elk jaar internationaal zonder de nabijheid van zijn klanten te verliezen.

Deze weloverwogen nabijheid maakt deel uit van een proces en een beleid van duurzame groei dat voornamelijk gebaseerd is op technologische ontwikkeling, kennisbeheer, lokale oplossingen en solide relaties met haar klanten.

Dankzij deze visie op groei kan Ormazabal zich gemakkelijk aanpassen aan verschillende contexten en markten. Het stelt de onderneming ook in staat technologieën en oplossingen aan te bieden die zijn afgestemd op de behoeften en kenmerken van de lokale markten.

Sadinter en Ormazabal, een zaak die werkt.

Ormazabal heeft tientallen jaren ervaring in onderzoek, ontwerp, ontwikkeling, productie en installatie van stroomonderbrekers en middenspanningsschakelaars.

Als een van 's werelds grootste leveranciers van gasgeïsoleerde middenspanningsschakelaars (GIS) is zij bovendien een bijzonder interessante partner gebleken voor ons bedrijf en voor de behoeften van onze klanten.

Het CGMCOSMOS-systeem

Voortbouwend op het succes van de bekende ga, cgm, cgc en gae volledig geïsoleerde kastsystemen, wordt de eerste CGMCOSMOS gelanceerd als de meest flexibele, modulaire en compacte reeks (ring main unit, RMU) voor secundaire distributienetwerken tot 24 kV.

Dit systeem wordt voortdurend verder ontwikkeld met hogere elektrische waarden in overeenstemming met de eisen van de klant.

Het CGMCOSMOS-systeem is voor 100% van Europese makelij en is al geïntegreerd in tal van smart grid-toepassingen. Het is een betrouwbare en efficiënte oplossing voor distributienetwerken (DNS) en voor alle soorten middenspanningsinstallaties, of het nu gaat om openbare distributie, tertiaire of industriële installaties, windmolenparken of fotovoltaïsche installaties.

Het CGMCOSMOS gamma is ontworpen met 4 belangrijke principes in gedachten:

- Veiligheid: bescherming van mens, milieu en elektrische installaties.

- Betrouwbaarheid: handhaving van de continuïteit van de voorziening van uw elektriciteitsnet.

- Efficiëntie: modulariteit, uitbreiding en gemakkelijke vervanging van onderdelen, compatibel met slimme netwerken en ergonomisch.

- Duurzaamheid: ecologische en langetermijnvisie.

De K-, D- en T-functies zijn goedgekeurd door Synergrid voor alle regio's, evenals een reeks beveiligingsrelais en wij verwachten binnenkort de goedkeuring van de AA31-meetcel.

Dankzij de gepatenteerde Ormalink-technologie van Ormazabal kunnen de verschillende modules van het CGMCOSMOS-systeem elektrisch met elkaar worden verbonden met behoud van de isolatiewaarden, de nominale en kortsluitstromen en het elektrisch veld.

De cabines zijn uitgerust met een lastscheider die de functies van een lastscheider, uitschakelaar en aardingsschakelaar in een eenheid met drie standen bevat.

Behalve dat ze compact zijn en een uitstekende betrouwbaarheid bieden, gecertificeerd volgens IEC 62271-100, zijn ze ook uitgerust met een stroomonderbreker met vacuümtechnologie.

Het beste systeem voor jou?

Het CGMCOSMOS-systeem heeft vele voordelen: het is licht en klein, neemt weinig ruimte in en kan met een pallet worden bediend. Het ergonomische ontwerp maakt een eenvoudige aansluiting mogelijk zonder dat ter plaatse met gas moet worden gewerkt.

Dankzij de vele extra functies die u aan het product kunt toevoegen, kunt u een cel bouwen die volledig is afgestemd op uw specifieke projectbehoeften.

Zoals u ziet, biedt Ormazabal met zijn CGMCOSMOS-systeem een complete oplossing.

Geef uw installatie de best mogelijke veiligheid en elektrische duurzaamheid met een minimum aan onderhoud door te kiezen voor de CGMCOSMOS.

Als officiële verdeler van het merk Ormazabal in België kunt u alle technische informatie vinden in de onderstaande catalogus of rechtstreeks contact opnemen met onze specialisten via de volgende e-mail: info@sadinter.be

Partager

lees meer artikelen

No items found.